• ΜΟΝΤΕΛΑ
 • ΑΓΟΡΑ
 • AFTER SALES
κλείσιμο
 • ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
 • Επιβατικά οχήματα
 • ΟΧΗΜΑΤΑ SUV
Διαλέξτε μοντέλο
Επαναφορά
Κατηγορία
 • Επιβατικά
 • SUV
Τιμή
Κατανάλωση

λίτρα/100km
Καθίσματα
 • 2-4
 • 5-7
Κίνηση
 • ΕΜΠ
 • ΠΙΣ
 • 4X4
Καύσιμα
 • βενζίνη
 • diesel
Μέγιστη ροπή
Νμ/σαλ
Μέγιστη ταχύτητα
km/h
Ιπποδύναμη
hp/σαλ
Κυβικά
cc
κλείσιμο
 • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
κλείσιμο
 • Service
 • Ανταλλακτικά
 • Αξεσουάρ
 • After Sales News
 • Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών
 • FAQ

HYUNDAI ΕΛΛΑΣ

 

New Thinking New Possibilities
 

Oι ανάγκες των ανθρώπων για μετακίνηση συνεπάγονται κάτι παραπάνω από απλώς ένα άνετο και πρακτικό μέσο μεταφοράς. Η αντίληψη για το αυτοκίνητο, όπως ίσχυε παλιότερα, αποτελεί πλέον παρελθόν. Ένα αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Την ίδια στιγμή, η αυτοκινητοβιομηχανία εξακολουθεί να βιώνει κοσμογονικές αλλαγές. Η Hyundai έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη και έχει πλέον καταστεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες αυτοκινήτων με παγκόσμιας κλάσης και ύψιστες δυνατότητες παραγωγής. Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη μιας ποιοτικής προσέγγισης, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη πιο μεγαλόπνοες ιδέες και λύσεις σχετικές με τις ανάγκες τους. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να εξελιχθούμε και, ως εκ τούτου, αναπτύξαμε ένα ολοκαίνουριο slogan που αντικατοπτρίζει την προθυμία μας να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Με οδηγό το νέο μας slogan και το νέο τρόπο σκέψης που κρύβεται πίσω από αυτό, θα γίνουμε μια εταιρεία που δε θα σταματά ποτέ να αναζητά και να αντιμετωπίζει προκλήσεις με ένα μοναδικό στόχο: να ανακαλύψει νέες δυνατότητες και προοπτικές για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη.

Τεχνολογία Hyundai

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αυτοκινητο-βιομηχανία έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο, όπου κύριο ρόλο παίζουν οι νέες τεχνολογίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η Hyundai έχοντας κάνει το τελευταίο διάστημα εντυπωσιακά βήματα στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας. Στο υπερσύγχρονο κέντρο που βρίσκεται στην πόλη NAMYANG της Κορέας, η Hyundai αναπτύσσει όλες τις τεχνολογίες που θα την καθιερώσουν ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των καταναλωτών.


Τεχνολογία Φιλική στο περιβάλλον

Βοηθάμε τη Γη να παραμείνει πράσινη

 

H Hyundai Motors εξέφρασε τη δέσμευσή της για την περιβαλλοντική διαχείριση η οποία θα υποστηρίξει την προσπάθειά της να ηγηθεί παγκοσμίως στη διατήρηση του πλανήτη μας. Ενοποιήσαμε τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες της εταιρείας μας με τα εγκαίνια του Ινστιτούτου Έρευνας Οικολογικών Τεχνολογιών. Εκτός του ότι προσφέρει μια πλατφόρμα υλοποίησης συνεπών τακτικών για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, από την ανάπτυξη προϊόντος έως την κατασκευή, τις πωλήσεις, after sales και διαχείριση των οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους, το ινστιτούτο μας έχει επιτρέψει να ανταποκρινόμαστε πιο γρήγορα και προληπτικά στους όλο και πιο αυστηρούς κανονισμούς για το περιβάλλον.

Ινστιτούτο Ερευνας Οικολογικών Τεχνολογιών
 

Το Ινστιτούτο Έρευνας Οικολογικών Τεχνολογιών δημιουργήθηκε για να προσελκύσει σημαντικούς ερευνητές που θα διεξάγουν βασικές περιβαλλοντικές μελέτες με ανεξάρτητο και συστηματικό τρόπο. Το ινστιτούτο έχει σαν στόχο να καθιερωθεί ως η Μέκκα της περιβαλλοντικής διαχείρισης.
Αναπτύσσοντας φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα επόμενης γενιάς, συστήματα ηλεκτροκινητήρων για οικολογικά οχήματα, τεχνολογία για τη μείωση των εκπομπών αερίων, τεχνολογίες ανακύκλωσης και καθαρής παραγωγής, το ινστιτούτο θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία του μέλλοντος.

Παραγωγή Χάλυβα Hyundai

Η HyundaiMotors παράγει δικό της χάλυβα διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των αυτοκινήτων της με ενισχυμένο υλικό χάλυβα χωρίς να επηρεάζεται το κόστος κτήσης με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα μας να παραμένουν προσιτά στο ευρύ κοινό. Η παραγωγή χάλυβα γίνεται με ύψιστη περιβαλλοντική ευαισθησία προκειμένου να μην επιβαρυνθεί στο παραμικρό ο πλανήτης μας.


Οραμα και Στρατηγική

Τα Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai Motors έχουν ως στόχο του την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπων, αυτοκινήτων και περιβάλλοντος

Βασιζόμενοι στη φιλοσοφία ότι η ποιότητα είναι αυτή που έχει προτεραιότητα, επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη προκειμένου να εξασφαλίσουμε κορυφαία στον κόσμο ποιότητα, εμπορευσιμότητα και τεχνολογία. Μέσω του παγκόσμιου δικτύου έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας που εκτείνεται σε όλες τις ηπείρους, επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη έξυπνων τεχνολογιών και οχημάτων που είναι ιδανικά για τις σύγχρονες ανάγκες και επιθυμίες των τελικών καταναλωτών.

Χρησιμοποιούμε τους παγκόσμιους πόρους για να βελτιώσουμε την ποιότητα και την τεχνολογία αναπτύσσοντας παράλληλα τις διεθνείς ανταγωνιστικές μας δυνατότητες για έρευνα και ανάπτυξη.
Το όραμα των Κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai Motors είναι να εξασφαλίζουν κορυφαίες στον κόσμο καινοτομίες και να καλλιεργεί το προφίλ της εταιρείας μας ως κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας αυτοκινήτων. Στην αποστολή μας επίσης περιλαμβάνεται η βελτίωση αυτού του κόσμου για όλους τους ανθρώπους, μέσω της γενίκευσης των φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών επόμενης γενιάς και της δημιουργίας μιας νέας κουλτούρας αυτοκινήτων μέσω ανθρωποκεντρικών τεχνολογιών που συγκινούν τις καρδιές των πελατών.

Τα περιβαλλοντικά ζητήματα ανακύπτουν στον πυρήνα ενός κοινού μοντέλου για το παγκόσμιο χωριό του μέλλοντος, και έχουμε ήδη λάβει τολμηρά μέτρα πραγματοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις και έρευνα που έχουν οδηγήσει σε μια σειρά από πρωτοποριακές ανακαλύψεις και αφορούν από την τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου και τα νέα υλικά έως την υπεύθυνη διαχείριση των οχημάτων στο τέλος ζωής τους.

Χάρη στο δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης που συνενώνει τον κόσμο με τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις σχεδιασμού και δοκιμών, τα Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της Hyundai  Motors θα συνεχίσουν να καλωσορίζουν τις προκλήσεις και να καινοτομούν ώστε να εξελιχθούμε στην καλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων παγκοσμίως.